Verkocht

Anna van Hogendorpstraat 20
Rijswijk

€ 820.000,- k.k.


Reageer per e-mail! »

Bel ons! »

Woonoppervlakte
189m2
Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
5
Tuinoppervlakte
75m2

Omschrijving

Deze unieke gasloze woning is duurzaam vanwege de hoge isolatiegraad. Mede door de bodem-warmtepomp bedragen de huidige energielasten slechts circa € 60,- per maand. Bent u geïnteresseerd in deze woning, dan nodigen wij u graag uit voor een bezichtiging!

Deze ruime ééngezinswoning van 189 m2 met riante, zonnige achtertuin en achterom. Deze is gelegen in de kindvriendelijke en duurzame wijk Rijswijk Buiten. Deze woning is uitermate geschikt om een praktijk ofwel een kantoor aan huis te hebben vanwege de technische voorzieningen. Deze woning is opgeleverd in 2017 en voorzien van een hoogwaardig afwerkingsniveau en duurzaamheidsvoorzieningen conform het nieuwe bouwbesluit.

INDELING:
Voortuin met buitenkraan, entree op de begane grond, hal met meterkast, installatieruimte en separaat modern zwevend toilet met fontein, via de mooie stalen deur betreedt u de ruime woonkamer, de living is voorzien van een natuurstenen vloer en een fraaie open keuken voorzien van luxe Bosch inbouwapparatuur zoals een ruime koel- en vrieskast, combi-oven, een krachtige inductiekookplaat van 90 cm, en de vaatwasser (Siemens). Vanuit de woonkamer is via de schuifpui de ruime achtertuin te bereiken. Deze is voorzien van een buitenkraan en elektra. In het tuinhuis zijn mogelijkheden om elektra verder uit te breiden.

1e verdieping, overloop, ruime slaapkamer aan de voorzijde, badkamer voorzien van een stalen deur met melkglas, dubbele wastafel met zwevend toilet, een inloopdouche met daarin een inbouw regendouche met thermostatische mengkraan (Hans Grohe) en drain, slaapkamer aan de achterzijde met een walk-in closet.

2e verdieping, L-vormige overloop, ruime slaapkamer aan de voorzijde, badkamer voorzien van wastafel met zwevend toilet en inloopdouche (Hans Grohe) met drain, installatieruimte en twee slaapkamers aan de achterzijde.


OMGEVING
Er zijn tal van voorzieningen in de (directe)nabijheid. Voor gezinnen met kinderen is het belangrijk om te weten dat er goed aangeschreven (basis)scholen en sportvoorzieningen in de buurt zijn gelegen waaronder sportpark “Hoekpolder” en De Rijswijkse golfclub. Voor een leuke wandeling en ontspanning is het Wilhelminapark de juiste bestemming. Verder zijn er voldoende maatschappelijke voorzieningen in de omgeving. Voor de dagelijkse boodschappen, de overige shoppingbehoefte en een (culinaire)avond uit zijn er voldoende mogelijkheden denk hierbij aan het centrum van Delft, winkelcentrum “In de Boogaard” en op autoafstand The Mall of the Netherlands” en niet te vergeten het centrum van Den Haag.

De ontsluiting naar de snelweg A4 bevindt zich op enkele minuten. Van daaruit zijn de A12 richting Utrecht en A13 richting Rotterdam goed bereikbaar. Binnen 20 minuten bent u op Rotterdam The Hague airport en vliegt u naar uw vakantiebestemming.

BIJZONDERHEDEN:
• Gelegen op eigen grond;
• Bouwjaar: 2016;
• Woonoppervlak: 189 m2 en inhoud: 641 m3;
• Achtertuin: 75 m2, gelegen op het Zuid-Westen;
• Energielabel A;
• Verwarming- en warmwatervoorziening (boiler) d.m.v. een duurzame bodemwarmtepomp (water/water);
• Vloerverwarming met koeling;
• WTW installatie;
• Douche WTW;
• Hardhouten kozijnen met HR +++ (triple)glas;
• Mahoniehouten trappen;
• Alarminstallatie inclusief professionele beveiligingscamera;
• Bedrade netwerkaansluitingen CAT6 in de vertrekken;
• Bestemming: wonen en aan huis gebonden beroepen;
• Ruime parkeermogelijkheid voor de deur;
• Oplevering in overleg.

Is deze ééngezinswoning precies wat u zoekt? Neem dan contact met ons op voor verdere informatie en het maken van een bezichtigingsafspraak.

Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in.
Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.

Bouw
Soort woning Woonhuis
Woonhuissoort Eengezinswoning (Tussenwoning)
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwperiode Vanaf 2011 t/m 2020
Dakmaterialen Bitumineuze dakbedekking
Voorzieningen Mechanische ventilatie, Alarminstallatie, Tv kabel, Balansventilatie, Natuurlijke ventilatie
Onderhoud binnen Goed tot uitstekend
Onderhoud buiten Uitstekend
Indeling
Aantal kamers 6
Aantal slaapkamers 5
Aantal badkamers 2
Aantal verdiepingen 3
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte 189m2
Inhoud 641m3
Energie
Energielabel A
Isolatie Dakisolatie, Muurisolatie, Vloerisolatie, Volledig geisoleerd, Driedubbel glas
Warm water Cv ketel
Verwarming Vloerverwarming geheel, Warmtepomp, Warmte terugwininstallatie
Buitenruimte
Ligging In woonwijk
Parkeerfaciliteiten Openbaar parkeren
Tuin Achtertuin van 75m2 (Zuidwest)
Schuren / bergingen soort Vrijstaand hout
Oppervlakte externe bergruimte 6m2
Garage soort(en) Geen garage
Overdracht
Vraagprijs € 820.000,- k.k.
Status Verkocht
Oplevering In overleg
Adres Anna van Hogendorpstraat 20
Postcode 2286 XW
Plaats Rijswijk