Taxateur voor commercieel vastgoed

Bedrijfsonroerend goed vraagt om een specialistische aanpak. Wij hebben de juiste mensen in huis die alles weten over beleggen in commercieel vastgoed, taxaties en aan- en verkoop van bedrijfspanden.

Wij zijn gespecialiseerd in het taxeren van bedrijfsruimten, kantoorruimten, winkelruimten, verhuurde woningen, (woning)portefeuilles en horecaruimten.

Als bedrijfstaxateur taxeren wij commercieel vastgoed op onderscheidende wijze. Onze taxatierapporten zijn uitgebreid en voldoen aan alle eisen en richtlijnen.

Ontvang meer informatie over ons als bedrijfstaxateur »

Taxaties voor commercieel vastgoed

De bedrijfsmakelaars- en taxateurs van Cirk & Verhoog zijn gespecialiseerd in maatwerk als het gaat om marktonderzoeken en investeringsanalyses. Al meer dan 40 jaar zetten wij onze ervaring en deskundigheid in om profit en non-profit organisaties te voorzien van taxaties op maat. Zo werken wij bijvoorbeeld samen met: woningbouwverenigingen, vastgoedbeleggers en financiële instellingen.

Onze gecertificeerde taxateurs (allen lid van NVM, TEGoVA, RICS en NRVT) zijn op de hoogte van de laatste marktontwikkelingen en richtlijnen en weten uw vastgoed op waarde in te schatten. Door onze deskundige aanpak vertalen we de waarde van uw vastgoed naar een helder en professioneel taxatierapport dat voldoet aan de gestelde eisen.

Waarom zal ik mijn commerciële vastgoed laten taxeren?

Wij verzorgen taxaties voor commercieel vastgoed voor verschillende doeleinden:

  • Aan- en verkoopbeslissingen;
  • Aan- en verhuurbeslissingen;
  • Financiering (hypothecair);
  • (Her)ontwikkeling;
  • Huurgeschillen;
  • WOZ-geschillen;
  • Grondwaardebepalingen;
  • Specialistische taxaties (exploitatiegebonden, fiscaal en bijzonder beheer).

Tevens is het raadzaam om commercieel vastgoed periodiek te laten taxeren, om inzicht te krijgen in de waardeontwikkeling. Het uitgebreide taxatierapport laat de eventuele verschillen tussen de onder- of overwaarde en de balans zien. Dit is van groot belang om de actuele waarde van de betreffende (bedrijfs-)panden inzichtelijk te hebben. Zo weet u als eigenaar altijd hoe het ervoor staat.

Taxaties volgens de hoogste kwaliteitsstandaarden

Onze bedrijfstaxaties worden uitgevoerd conform de richtlijnen van het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT). Hierdoor voldoen de taxaties aan de hoogste kwaliteitsstandaarden in onze branche. Door onze RICS-certificering voeren wij ook de meest specialistische taxaties uit. RICS is een internationale belangenorganisatie die staat voor professionals in de vastgoedbranche. De certificering garandeert dan ook de hoogste integriteitsstandaarden in onze branche.

Niet voor niets is staat Cirk & Verhoog op de “shortlist” van vrijwel alle banken! Wij verzorgen onder andere taxaties voor:

Tevens leveren we gevalideerde taxatierapporten in verhuurde staat voor diverse geldverstrekkers zoals Nationale NederlandenLloyds en Dynamics.


Hans Cirk RM RT REV

REV & Register Taxateur & Register Makelaar

 +31(0)6 51 96 11 45 »

j.cirk@cirkverhoog.nl »


Jesse van Houdt rt

Register Taxateur

 +31(0)6 10 23 43 74 »

jesse@cirkverhoog.nl »


Manfred Schrijver rt

Register Taxateur

+31(0)6 17 65 63 07 » 

manfred@cirkverhoog.nl »

Relevante blogs