Huis kopen regio Den Haag

Het lijkt allemaal zo makkelijk, een bezichtiging plannen en gaan kijken bij – misschien wel – uw droomhuis. Na de bezichtiging bent u dolenthousiast en wilt u een bod uitbrengen, maar dan? In de huidige woningmarkt gebeurt het dagelijks dat er tientallen andere potentiële kopers staan te trappelen om óók een bod uit te brengen. Maar, waar baseert u uw bod op en waar moet u op letten voor u een huis gaat kopen?

Een huis kopen doet u niet zomaar, er komt heel wat bij kijken. Onze aankoopmakelaars helpen u graag bij de zoektocht naar de ideale woning!

Ik wil een huis kopen en ontvang graag meer informatie »

Waarom een huis kopen met een aankoopmakelaar?

Natuurlijk is er altijd een makelaar betrokken bij het kopen van een huis, maar dit is altijd de verkopend makelaar. Deze partij is er om de belangen van de verkoper te behartigen. Zij willen natuurlijk de beste prijs voor de woning krijgen. Een aankoopmakelaar is er om uw belangen te behartigen én om te zorgen dat u de beste prijs voor uw droomhuis betaalt!

De aankoopmakelaars van Cirk & Verhoog kennen de woningmarkt in Den Haag en omstreken heel goed en hebben inzicht in alle datagegevens van het huis én de buurt. Als NVM-makelaar kunnen wij alle benodigde gegevens inzien om de juiste prijs te bepalen.

Daarnaast kijkt een aankoopmakelaar ook naar juridische en bouwkundige aspecten van het huis, zoals:

 • Zijn alle relevante documenten van het huis in te zien?

 • Zijn er bouwkundige gebreken en wat zijn de indicatieve kosten voor herstel?

 • Staat de woning op eigen grond of is er sprake van erfpacht?

 • Zijn er de juiste vergunningen aanwezig zoals voor een dakterras of dakopbouw?

 • Is het dakterras of de dakopbouw meegenomen in de splitsingsakte?

 • Is er een actieve vereniging van eigenaars (VVE)?

Zomaar wat voorbeelden die essentieel zijn bij het kopen van een huis. U wilt immers niet achteraf met verborgen gebreken zitten of balen omdat u een veel te hoge prijs betaald heeft.

Wat doet een aankoopmakelaar precies?

Een huis kopen doet u niet dagelijks, daarom is het verstandig om hierbij de juiste begeleiding te krijgen. Onze aankoopmakelaars nemen altijd de tijd om samen alle woonwensen te bespreken, zodat de zoektocht naar het droomhuis kan beginnen. Misschien is er al een woning op het oog, ook dan zorgen wij voor de beste prijs en de juiste begeleiding.

Tijdens een intakegesprek neemt onze aankoopmakelaar uitgebreid de tijd om de volgende zaken te bespreken:

 • Wat zijn de specifieke woonwensen?
 • Welk budget is er? Zijn er eigen middelen?
 • Zijn er bepaalde wijken of locaties waar het huis moet staan?

ENTHOUSIAST GEWORDEN? DAN GAAT DE AANKOOPMAKELAAR AAN DE SLAG OM:

 • Een zoekopdracht aan te maken;
 • Bezichtigingen in te plannen;
 • Een bod uit te brengen op het droomhuis;
 • Advies te geven in de onderhandelingsfase;
 • Een bouwkundige keuring in te plannen;
 • Een taxateur aan te dragen voor taxatie van de woning;
 • De koopovereenkomst te beoordelen, zoals opgesteld door verkopende partij;
 • Indien gewenst gaat de aankoopmakelaar ook mee tijdens de eindinspectie en sleuteloverdracht bij de notaris.

Omdat wij op de hoogte zijn van de actuele marktgegevens, kunnen wij de juiste begeleiding bieden. We geven altijd een eerlijk advies, óók als dat betekent dat het beter is om nog verder te kijken.

Het ideale huis al gevonden? Ook dan kunnen wij bemiddelen bij het biedingsproces en de verdere afhandeling van de koop. Met de aankoopmakelaars van Cirk & Verhoog staat u er niet alleen voor!

Ik wil graag een afspraak maken »

"Met kennis van de regionale woningmarkt, bouwkundige en juridische expertise, help ik u graag met de aan- of verkoop van uw woning, Ik neem de tijd u persoonlijk te leren kennen. Uw wensen en behoeften zijn het uitgangspunt van onze samenwerking."

Edward Cirk, Aankoopmakelaar

Ja ik wil een vrijblijvend gesprek met de Aankoopmakelaar »

"Met kennis, ervaring en betrokkenheid, adviseer ik mijn klanten zodat zij zelf de juiste keuze kunnen maken. Het verbinden van mens en huis. Dat is het makelen wat ik al bijna 40 jaar met heel veel plezier doe."

Ludo Bessem, Aankoopmakelaar

Ja ik wil een vrijblijvend gesprek met de Aankoopmakelaar »

"Of u nu op zoek bent naar uw droomwoning of uw woning wilt verkopen, aarzel dan niet. U kunt erop vertrouwen dat ik uw belangen voorop stel. Met een gedegen kennis van de markt, integere en transparante aanpak streef ik naar het beste resultaat."

Manfred Schrijver, Aankoopmakelaar

Ja ik wil een vrijblijvend gesprek met de Aankoopmakelaar »

Relevante blogs