Huis verkopen regio Den Haag

Een huis is niet zomaar een huis en dat weten wij als geen ander. De kinderen zijn er opgegroeid - misschien zelfs wel geboren - en er zijn ontelbare herinneringen gemaakt. Als Cirk & Verhoog zijnde begrijpen wij als geen ander de emoties die de verkoop van uw huis met zich meebrengt

Ieder huis is persoonlijk en daarom is het fijn om het huis ook met persoonlijke aandacht te verkopen. Bij Cirk & Verhoog begrijpen wij dit en daarom maken we altijd een verkoopplan op maat, helemaal afgestemd op uw wensen.

Ik wil mijn huis verkopen en ontvang graag vrijblijvend informatie »

Mijn huis verkopen, hoe werkt dit?

Nu de stap is gezet om het huis te verkopen, zijn er veel zaken om te regelen. Dit kan best spannend zijn, daarom is het fijn om de juiste begeleiding te krijgen bij dit ingewikkelde proces. Een samenwerking met Cirk & Verhoog begint met een – vrijblijvend – gesprek. Wij geven altijd een eerlijk advies en stellen een verkoopplan op maat op met daarin advies over de marktsituatie, de marketingstrategie voor de verkoop, de doelgroepen en de juiste vraagprijs. 

Wij nemen de verkoop van jouw woning graag uit handen door te starten met de volgende zaken:

 • Het opvragen van verschillende documenten;
 • Exact opmeten van de woning en het maken van een plattegrond;
 • Het laten maken van professionele foto’s;
 • Een verkoopbrochure opstellen;
 • Poster en/of een tuinbord plaatsen;
 • De woning te koop aanbieden op Funda, Pararius en onze website;
 • Promotie op sociale media (indien gewenst);

Als verkoopmakelaar zijn wij al meer dan 40 jaar werkzaam in regio Den Haag en daardoor weten wij als geen ander hoe de markt is, wat het huis waard is en hoe we de juiste kopers vinden.

Stap 2: Het huis te koop zetten

Nu het huis is aangemeld en officieel te koop staat, is het tijd voor de volgende stap. Zodra een nieuwe woning op de markt komt, willen potentiële kopers graag snel een bezichtiging inplannen. Wij weten precies hoe we dit proces in goede banen kunnen leiden.

Zo zorgen wij ervoor dat potentiële kopers alle informatie over het huis van tevoren kunnen inzien. Dit doen wij via de unieke website die iedere woning toegewezen krijgt. Op deze website staat alle informatie over de woning vermeld, inclusief alle documenten van de woning, de verkoopbrochure en de foto’s en plattegronden.

Wij zorgen voor:

 • Het plannen en houden van bezichtigingen;
 • Onderhandelingen met potentiële kopers en/of hun aankoopmakelaars;
 • Na overeenstemming tussen partijen stellen wij de koopovereenkomst op;
 • Het controleren van de akte van levering;
 • De eindinspectie van de woning voorafgaand aan de eigendomsoverdracht;
 • Onze aanwezigheid tijdens de eigendomsoverdracht bij de notaris.

Natuurlijk begrijpen wij dat verkopers nieuwsgierig zijn hoe een bezichtiging verlopen is. Daarom brengt de makelaar na iedere bezichtiging persoonlijk verslag uit. Zo zorgen we ervoor dat u altijd op de hoogte bent van alle ontwikkelingen rondom de verkoop van het huis. 

Het huis verkopen: dat doen we samen!

Wat is mijn huis waard?

“Wat is mijn huis waard?” – dit is misschien wel één van de meest gestelde vragen als het aankomt op het verkopen van een huis. We kunnen ons voorstellen dat u benieuwd bent wat uw huis waard is, voordat u overgaat tot de verkoop van uw woning. Onze makelaars komen graag – geheel vrijblijvend – langs om een waarde-indicatie te geven. Omdat wij al meer dan 37 jaar werkzaam zijn als makelaar in en rondom Den Haag, weten wij precies hoe de marktsituatie is, welke buurten en wijken er zijn en welke prijs passend is om de woning te verkopen.

Ik wil weten wat mijn huis waard is »

"Met kennis van de regionale woningmarkt, bouwkundige en juridische expertise, help ik u graag met de aan- of verkoop van uw woning, Ik neem de tijd u persoonlijk te leren kennen. Uw wensen en behoeften zijn het uitgangspunt van onze samenwerking."

Edward Cirk, Verkoopmakelaar

Ja, ik wil een vrijblijvend gesprek met de Verkoopmakelaar »

"Met kennis, ervaring en betrokkenheid, adviseer ik mijn klanten zodat zij zelf de juiste keuze kunnen maken. Het verbinden van mens en huis. Dat is het makelen wat ik al bijna 40 jaar met heel veel plezier doe."

Ludo Bessem, Verkoopmakelaar

Ja ik wil een vrijblijvend gesprek met de Verkoopmakelaar »

"Of u nu op zoek bent naar uw droomwoning of uw woning wilt verkopen, aarzel dan niet. U kunt erop vertrouwen dat ik uw belangen voorop stel. Met een gedegen kennis van de markt, integere en transparante aanpak streef ik naar het beste resultaat."

Manfred Schrijver, Verkoopmakelaar

Ja ik wil een vrijblijvend gesprek met de Verkoopmakelaar »

Relevante blogs