Ik wil mijn woning laten taxeren

Vakkundige taxaties door ervaren taxateurs die precies weten aan welke kwaliteitseisen voldaan moet worden? Cirk & Verhoog is al jaren marktleider als het gaat om taxaties! Alle taxateurs van Cirk & Verhoog zijn lid van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) en tevens beedigd als Register Makelaar/Taxateur bij het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT). Onze taxatierapporten zijn dan ook voorzien van een NWWI-keurmerk.

Ik wil vrijblijvend contact over een woningtaxatie »

Taxaties door Cirk & Verhoog makelaars en taxateurs

In veel gevallen is het nodig om te weten wat de waarde van een woning is. Bijvoorbeeld als u een woning of bedrijfspand gaat kopen. Maar ook als er nalatenschappen verdeeld moeten worden of bij een boedelscheiding. Cirk & Verhoog is al jaren dé expert als het gaat om taxaties van onroerend goed. Niet voor niets werken wij nauw samen met vele financiële instellingen zoals banken en hypotheekverstrekkers.

Wij verzorgen taxaties voor residentieel vastgoed, uiteraard voor verschillende doeleinden, zoals:

 • Verkoop van een huis;
 • Kopen van een huis;
 • Nalatenschappen;
 • Second opinion;
 • Taxeren van commercieel vastgoed/beleggingen.

Onze taxateurs brengen alle aspecten van het huis of bedrijfspand in kaart die de waarde kunnen beïnvloeden. Denk hierbij niet alleen aan de staat van het huis, maar ook aan prijsontwikkelingen, lokale verordeningen, bestemmingsplannen en actuele marktontwikkelingen

Hoe werkt een taxatie precies?

Eén van onze taxateurs komt op locatie om het huis of pand te bekijken. Vervolgens loopt hij een groot aantal punten na, die uiteindelijk gebundeld worden in een taxatierapport. Omdat wij aangesloten zijn bij branchevereniging NVM, zijn onze taxaties voorzien van het NWWI-keurmerk.

Tijdens de taxatie (inspectie van uw woning) let onze taxateur op:

 • Staat van onderhoud;
 • Inhoud en oppervlakte (conform de Nen-norm) van het pand;
 • Constructie en kwaliteit van de gebruikte materialen;
 • Mate van isolatie /energielabel;
 • Rechten en plichten die op het getaxeerde rusten;
 • Ligging en omgeving.

De taxatie is uiterlijk 5 werkdagen na de opnamedatum gereed. Indien gewenst is het ook mogelijk om een taxatie binnen 24 uur uit te voeren. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Wat is een NWWI-keurmerk?

Het Nederlands Woning Waarde Instituut (NWWI) is een keuringsinstituut dat taxaties van taxateurs beoordeelt. Zij zien erop toe dat iedere taxatie volgens duidelijke richtlijnen is opgebouwd. Banken, tussenpersonen en consumenten krijgen zo een heldere, objectieve en betrouwbare woningtaxatie die duidelijk weergeeft hoe de getaxeerde waarde tot stand is gekomen. Sinds diverse affaires rondom dubieuze financieringen zijn banken en andere hypotheekverstrekkers zeer kritisch bij het beoordelen en accepteren van taxaties. Alleen taxateurs die aan strenge kwaliteitseisen voldoen kunnen zich bij het NWWI aanmelden.

Alle taxateurs van Cirk & Verhoog zijn lid van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) en tevens beedigd als Register Makelaar/Taxateur bij het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT). Onze taxatierapporten zijn dan ook voorzien van een NWWI-keurmerk.


Hans Cirk RM RT REV

REV & Register Taxateur & Register Makelaar

 +31(0)6 51 96 11 45 »

j.cirk@cirkverhoog.nl »


Jesse van Houdt rt

Register Taxateur

 +31(0)6 10 23 43 74 »

jesse@cirkverhoog.nl »


Manfred Schrijver rt

Register Taxateur

+31(0)6 17 65 63 07 » 

manfred@cirkverhoog.nl »

Relevante blogs