Diensten | Verkoop

Uw woning verkopen voor een prijs die bij u past, maar ook op een manier die bij u past. Dat is het doel van Cirk & Verhoog taxaties & consultancy.

Voorbereiding

In deze fase bepalen we hoe de samenwerking gaat verlopen. Wij staan open voor uw wensen en ideeën. Daarnaast verzamelen we de benodigde informatie voor het verkopen van een woning. Dit is een belangrijk onderdeel van deze fase, omdat u als verkoper verplicht bent de kopers goed voor te lichten. Deze “meldingsplicht” is per situatie verschillend. De makelaar van Cirk & Verhoog heeft de kennis en ervaring dit per situatie in te schatten.
Informatie over de volgende zaken kan van belang zijn:

 • Kadastrale gegevens
 • Gegevens omtrent de VvE
 • Bestemmingsplan rond de woning
 • Erfdienstbaarheden
 • Bouwtechnische staat

Goede voorbereiding is het halve werk. In deze fase verzamelen we alle gegevens. Dit en alle bovengenoemde zaken zorgen ervoor dat we goed beslagen ten ijs de volgende fase ingaan.

Verkoopstrategie

Alle gegevens zijn verzameld. Vervolgens bepalen we gezamenlijk de verkoopstrategie. Hieronder staan een groot aantal communicatiemiddelen die wij kunnen inzetten bij de verkoop van een woning.

 • Prijs van de woning
 • Foto’s van de woning
 • Plattegrond van de woning
 • Wervende verkooptekst
 • Te koop biljet of driehoeksbord
 • Internet via: www.cirkverhoog.nl en www.funda.nl

Een woning verkopen is een spannend en soms best ingewikkeld proces. Daarom houden we u goed op de hoogte van elke stap. Met de communicatiemiddelen willen we de interesse wekken van potentiële kopers. Door de juiste doelgroep(en) te analyseren en op basis van kennis en ervaring de juiste verkoopstrategie uit te stippelen, vergroten we de kans op meer bezichtigingen.

Bezichtigingen

De bezichtiging is een belangrijke stap in het verkoopproces. In deze fase wordt de woning eigenlijk al verkocht. Tijdens de bezichtiging moet de woning enerzijds aangeprezen worden, maar anderzijds moeten eventuele gebreken ook worden gemeld. Het is zaak hierin een goede mix te vinden en de juiste sfeer te creëren. Na iedere bezichtiging zal er vervolgens verslag worden uitgebracht.

Mede dankzij de ervaring en vakkennis van de makelaar van Cirk & Verhoog , kan hij of zij uitstekend de pluspunten van een woning onderbouwen en zo de stap zetten naar de onderhandelingen. Ook de signalen die serieuze kopers tijdens een bezichtiging geven, kunnen van groot belang zijn in de uiteindelijke onderhandelingen.

Onderhandeling

Veel mensen vinden het moeilijk om zakelijk te onderhandelen over een woning waarin ze jarenlang met plezier hebben gewoond. De makelaar van Cirk & Verhoog heeft ruime ervaring met onderhandelingsstrategieën en helpt u de beste prijs te krijgen voor uw woning.

Onderhandelen is een vak apart. En het is iets waar je veel geld mee kunt verdienen. Als de onderhandelingen succesvol zijn afgerond is de Cirk & Verhoog makelaar er om alle juridische zaken goed te regelen.

Contract en juridische afhandeling

Elke Cirk & Verhoog makelaar heeft een gedegen juridische achtergrond, zodat hij of zij de juridische vertaalslag kan maken van de onderhandelingen naar het contract. De makelaar stelt het koopcontract op. In het contract staat exact wat er is overeengekomen. Dat is wel zo duidelijk voor beide partijen!
De Cirk & Verhoog makelaar doet het volgende voor u:

 • Opstellen van de koopakte
 • Ondertekenen en afwikkeling naar de notaris
 • Controle akte van levering
 • Laatste inspectie van de woning
 • Aanwezigheid tijdens de overdracht bij de notaris

Deze fase is misschien wel de belangrijkste van het hele verkoopproces. Alles wat is besproken wordt schriftelijk vastgelegd, zodat misverstanden worden uitgesloten. De juridische zaken goed regelen, is heel belangrijk. Het zorgt ervoor dat u de verkoop van de woning, nu en in de toekomst goed voor elkaar heeft.

Na de verkoop

Uw woning verkopen voor een prijs die bij u past, maar ook op een manier die bij u past. Dat is het doel van de Cirk & Verhoog makelaar. En dit doen we open en samen met u! Bij iedereen verloopt de verkoop van een woning weer op een andere manier. En dat is logisch, want elke klant en elke situatie is uniek. Wij gaan dus niet alleen met een “open vizier”een verkoopproces in, maar staan ook open voor verbetering.

Wilt u meer informatie over de verkoop van uw woning? Klik op meer info en laat uw gegevens achter.