Huis verkopen regio Den Haag

Een huis is niet zomaar een huis en dat weten wij als geen ander. De kinderen zijn er opgegroeid - misschien zelfs wel geboren - en er zijn ontelbare herinneringen gemaakt. Nu is het dan toch echt tijd om deze fijne plek achter te laten om ergens anders opnieuw te beginnen.

Ieder huis is persoonlijk en daarom is het fijn om het huis ook met persoonlijke aandacht te verkopen. Bij Cirk & Verhoog begrijpen wij dit en daarom maken wij altijd een verkoopplan op maat, helemaal afgestemd op jouw wensen.

Ik wil mijn huis verkopen en ontvang vrijblijvend informatie

Mijn huis verkopen, hoe werkt dit?

Nu de stap is gezet om het huis te verkopen, zijn er veel zaken om te regelen. Natuurlijk kan dit best spannend zijn, daarom is het fijn om de juiste begeleiding te krijgen bij dit ingewikkelde proces. Een samenwerking met Cirk & Verhoog begint met een – vrijblijvend – gesprek. Wij geven altijd een eerlijk advies en stellen gezamenlijk een verkoopplan op maat op.

Wij nemen de verkoop van jouw woning graag uit handen door te starten met de volgende zaken:

 • Het opvragen van verschillende documenten;
 • Exact opmeten van de woning en maken van een plattegrond;
 • Laten maken van professionele foto’s;
 • Een verkoopbrochure opstellen;
 • Poster en/of een tuinbord plaatsen;
 • De woning te koop aanbieden op onze website en Funda;
 • Promotie op sociale media (indien gewenst);

Als verkoopmakelaar zijn wij al meer dan 37 jaar werkzaam in regio Den Haag en daardoor weten wij als geen ander hoe de markt is, wat het huis waard is en hoe we de juiste kopers vinden.

Mijn huis verkopen, hoe werkt dit?

Stap 2: Het huis te koop zetten

Nu het huis is aangemeld en officieel te koop staat, is het tijd voor de volgende stap. Zodra een nieuwe woning op de markt komt, willen potentiële kopers natuurlijk een bezichtiging inplannen. Wij weten precies hoe we dit proces in goede banen kunnen leiden.

Zo zorgen wij ervoor dat potentiële kopers alle informatie over het huis van tevoren kunnen inzien. Dit doen wij via de unieke website die iedere woning toegewezen krijgt, onze ‘home show website’. Op deze website staat alle informatie over de woning vermeld, evenals alle documentatie en foto’s.

Wij zorgen voor:

 • Het plannen en houden van bezichtigingen;
 • Onderhandelingen met potentiële kopers en/of makelaars;
 • Na akkoord stellen wij de koopovereenkomst op;
 • Controleren de akte van levering;
 • Laatste inspectie van de woning voor oplevering;
 • Aanwezigheid tijdens de overdracht bij de notaris.

Natuurlijk begrijpen wij dat verkopers nieuwsgierig zijn hoe een bezichtiging verlopen is. Daarom zorgen wij altijd voor direct contact met de verkopend makelaar. Na iedere bezichtiging brengt de makelaar een persoonlijk verslag uit. Zo zorgen we ervoor dat je altijd op de hoogte bent van alle ontwikkelingen rondom de verkoop van het huis. Het huis verkopen: dat doen we samen!

Ik wil mijn huis verkopen en ontvang vrijblijvend informatie

Wat is mijn huis waard?

“Wat is mijn huis waard?” – dit is misschien wel één van de meest gestelde vragen als het aankomt op het verkopen van een huis. We kunnen ons voorstellen dat je benieuwd bent wat jouw huis waard is, voordat je overgaat tot de verkoop van jouw woning. Onze makelaars komen graag – geheel vrijblijvend – langs om een waarde-indicatie te geven. Omdat wij al meer dan 37 jaar werkzaam zijn als makelaar in en rondom Den Haag, weten wij precies hoe de markt is, welke buurten er zijn en welke prijs passend is om de woning te verkopen.

Ik wil weten wat mijn huis waard is

Edward Cirk

Met kennis van de regionale woningmarkt, bouwkundige en juridische expertise, help ik u graag met de aan- of verkoop van uw woning, Ik neem de tijd u persoonlijk te leren kennen. Uw wensen en behoeften zijn het uitgangspunt van onze samenwerking.