Bedrijfsmakelaar voor commercieel vastgoed

Als bedrijfsmakelaar taxeren wij commercieel vastgoed op onderscheidende wijze! Onze rapportages zijn uitgebreid en voldoen aan alle noodzakelijke criteria.

De bedrijfsmakelaars- en taxateurs van Cirk & Verhoog zijn gespecialiseerd in maatwerk als het gaat om marktonderzoeken en investeringsanalyses. Al meer dan 37 jaar zetten wij onze kennis en kunde in om profit en non-profit organisaties te voorzien van taxaties op maat. Zo werken wij bijvoorbeeld samen met: woningbouwverenigingen, vastgoedbeleggers en financiële instellingen.

Onze gecertificeerde taxateurs (allen lid van NVM, TEGoVA, RICS en NRVT) zijn op de hoogte van de laatste marktontwikkelingen en weten de noodzakelijke criteria en parameters op waarde in te schatten. Hierdoor zijn onze taxatierapporten altijd vertaald naar heldere en deskundige rapportages.

Ontvang meer informatie over ons als bedrijfsmakelaar

Taxaties voor commercieel vastgoed

Wij verzorgen taxaties voor commercieel vastgoed, uiteraard voor verschillende doeleinden, zoals:

  • Aan- en verkoopbeslissingen;
  • Aan- en verhuurbeslissingen;
  • Financieringen onder hypothecair verband;
  • Projectontwikkeling;
  • Huurgeschillen;
  • WOZ-geschillen;
  • Grondwaardebepalingen;
  • Specialistische taxaties, zoals bijvoorbeeld hotels.

Tevens is het raadzaam om commercieel vastgoed periodiek te laten taxeren, om inzicht te krijgen in de waardeontwikkeling. Het uitgebreide taxatierapport laat de eventuele verschillen tussen de onder- of overwaarde en de balans zien. Dit is van groot belang om de actuele waarde van de betreffende (bedrijfs-)panden inzichtelijk te hebben. Zo weet je als eigenaar altijd hoe het ervoor staat.

Bedrijfstaxaties volgens de hoogste kwaliteitsstandaarden

Onze bedrijfstaxaties worden uitgevoerd conform de richtlijnen van het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT). Hierdoor voldoen de taxaties aan de hoogste kwaliteitsstandaarden in onze branche. Door onze RICS-certificering voeren wij ook de meest specialistische taxaties uit. RICS is een internationale belangenorganisatie die staat voor professionals in de vastgoedbranche. De certificering garandeert dan ook de hoogste integriteitsstandaarden in onze branche.

Niet voor niets is staat Cirk & Verhoog op de “shortlist” van vrijwel alle banken! Wij verzorgen onder andere taxaties voor:

Tevens leveren we gevalideerde taxatierapporten in verhuurde staat voor diverse geldverstrekkers zoals Nationale Nederlanden, Lloyds en Dynamics.

Jesse van Houdt

Jesse van Houdt

Manfred Schrijver

Manfred Schrijver