Verkocht

Gagelplein 1
's-gravenhage

€ 250.000,- k.k.


Reageer per e-mail! »

Bel ons! »

Woonoppervlakte
82m2
Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2

Omschrijving

Een sfeervol, licht en zonovergoten 3/4-kamer appartement van 82 m² met balkon op het zuidwesten! Er is een omgevingsvergunning afgegeven voor uitbreiding van dit zonnige balkon.

De woning beschikt over een tochtportaal met daarna een ruime hal met veel bergruimte, een woonkamer en-suite met originele schuifseparatie met vaste kasten en openslaande deuren naar het balkon (ZW), een ruime slaapkamer, ook met openslaande deuren naar het balkon (ZW), een woonkeuken, een royale badkamer die naar een voormalige slaapkamer is verplaatst, een wasruimte en voldoende vaste bergkasten.

Het appartement is gelegen in de "Heesterbuurt", aan het mooie Gagelplein. Deze buurt kenmerkt zich door de rustige straten en de architectuur uit de eerste decennia van de vorige eeuw. Winkelen kunt u in de Vlierboomstraat en Appelstraat en/of op de Thomsonlaan en de Fahrenheitstraat. In laatstgenoemde winkelbuurt vindt u ook leuke restaurantjes en lunchrooms. . Met 15 minuten fietsen bent u op het strand van Kijkduin of het Zuiderstrand of het centrum van Den Haag. HTM bus 22 stopt praktisch om de hoek, met tram 2 bent u vanaf de halte aan de Loosduinseweg of tram 3 vanaf de halte Goudenregenstraat zelfs binnen 10 minuten in het centrum van Den Haag, tram 12 tot slot brengt u o.a. naar het Zuiderstrand en NS station Holland Spoor. De woning is gunstig gelegen ten opzichte van scholen, sportverenigingen en diverse recreatiemogelijkheden zoals o.a. zwembaden (Waterthor en Escamphof).

Indeling:
Op straatniveau portiektrap naar de 1e verdieping. Deze trap is deels overdekt. Achter de voordeur van het appartement eerst een tochtportaal. Vervolgens een ruime hal met een garderobe-nis, een vaste bergkast, een wasruimte annex technische ruimte met (mogelijkheden voor een) opstelling van een wasmachine en een droger, de CV-combiketel en de groepenkast.

Vanuit de hal toegang tot alle overige ruimtes en kamers.

De woonkamer en-suite met originele schuifseparatie met glas in lood en met vaste kasten is aan de voor - en de achterzijde toegankelijk via een eigen deur. Aan de achterzijde openslaande deuren naar het zonnige balkon. Aan de achterzijde tevens de grote slaapkamer, met vaste bergkast, ook met openslaande deuren naar het balkon.

Aan de voorzijde vanuit de woonkamer vrij uitzicht richting de 3e Braamstraat. Aan diezelfde voorzijde bevinden zich de woonkeuken met diverse inbouwapparatuur en de badkamer die in een voormalige slaapkamer is geplaatst en daardoor zeer ruim is uitgevallen. De badkamer heeft een douchecabine, een wastafel met wandspiegel en een toilet.

Het vrije uitzicht vanuit de woonkamer aan de voorzijde, de ruime afstand tot de andere bebouwing aan de achterzijde, de openslaande deuren aan de achterzijde en de hoge plafonds van de woning geven het appartement een groot gevoel van ruimte, licht en privacy.

Bijzonderheden:
Eigendom belast met erfpacht
Erfpacht is eeuwigdurend gevestigd middels een obligatoire overeenkomst
De huidige canon bedraagt per jaar € 35,50, de beheerkosten zijn € 13,75 per jaar; de canon wordt voor het eerst weer geïndexeerd op 1 juli 2026
Bouwjaar 1923
Gebruiksoppervlakte wonen 82 m² (maatvoering conform de NEN 2580 meetinstructie)
3 kamers (waarvan nu 2 slaapkamers), voorheen was de badkamer ook een slaapkamer
Balkon over de volle breedte van het appartement, op het zonnige zuidwesten. Voor uitbreiding van het balkon is een omgevingsvergunning afgegeven door de gemeente Den Haag
De woning is rondom voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas
Energielabel F
Actieve VvE (4/17e aandeel), in eigen beheer, bijdrage momenteel € 28,00 per maand (opstal verzekering, reservering onderhoud, bankkosten)
De bijdrage wordt aangepast conform de wettelijke verplichting

Verkoopvoorwaarden:
Oplevering in overleg
Notariskeuze aan koper, mits in de regio Haaglanden
NVM koopovereenkomst model 2021
Asbest-, ouderdoms- en materialenclausule van toepassing
Verkoopvoorwaarden en privacy verklaring van ons kantoor van toepassing

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in.

Bouw
Soort woning Appartement
Appartementsoort Portiekwoning
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwjaar 1923
Dakmaterialen Bitumineuze dakbedekking
Voorzieningen Mechanische ventilatie, Tv kabel
Onderhoud binnen Goed
Onderhoud buiten Redelijk tot goed
Indeling
Aantal kamers 3
Aantal slaapkamers 2
Aantal badkamers 1
Aantal verdiepingen 1
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte 82m2
Inhoud 270m3
Energie
Energielabel F
Isolatie Dubbel glas
Warm water Cv ketel
Verwarming Cv ketel
Cv ketel bouwjaar 2010
Cv ketel eigendom Eigendom
Buitenruimte
Ligging Aan rustige weg, In woonwijk, Vrij uitzicht, Beschutte ligging
Parkeerfaciliteiten Openbaar parkeren, Betaald parkeren, Parkeervergunningen
Garage soort(en) Geen garage
VvE
Periodieke bijdrage € 28
Opstalverzekering Ja
KvK inschrijving Ja
Reservefonds Ja
Onderhoudsverwachting Nee
Overdracht
Vraagprijs € 250.000,- k.k.
Status Verkocht
Oplevering In overleg
Adres Gagelplein 1
Postcode 2563 TT
Plaats 's-gravenhage