Mijn favorieten

BOG


De afgelopen ruim 30 jaar heeft Cirk & Verhoog zich ontwikkeld tot een gerenommeerd makelaarskantoor met een groot werkgebied, met name in de regio Haaglanden en alle randgemeenten. Vanuit onze vestiging in het Rijksmonument de Sierkan aan de Antonie Heinsiusstraat 3 te Den Haag staat ons team van 7 beëdigde en gecertificeerde register- makelaar taxateurs voor onze opdrachtgevers klaar.
Met name met betrekking tot de permanente advisering van diverse gerenommeerde profit en non - profit organisaties, realiseren wij als organisatie ( meer ) waarde, op het gebied van onroerende zaken, in zowel financieel-, juridisch- als markttechnisch opzicht.
Met grote regelmaat worden wij vanaf het eerste stadium geraadpleegd door corporaties, gemeenten, projectontwikkelaars, banken, vastgoedbeleggers en natuurlijk ook particulieren.
De ervaringen van bovenstaande partijen met onze producten worden door hen veelal gekwalificeerd als oplossend en van toegevoegde waarde op ons vakgebied.
Inmiddels verzorgen we tevens door het gehele land zogenaamde huurprijsherzieningen voor winkels.
Ons ervaren team van Bedrijfsmakelaars staat u graag bij in alle vraagstukken aangaande bedrijfsmatig vastgoed.  Een greep uit onze dienstverlening:

Consultancy
Portefeuille-advies, (markt)analyses, beheer

Taxaties
Woningen, bedrijfsmatig vastgoed, special valuation

Aan- en verkoop
Advies en bemiddeling

Huur en verhuur
Advies en bemiddeling

Huurprijsherziening winkelruimte volgens artikel 7:303/304 BW
Analyse, bemiddeling, deskundigenadvies

Neemt u bij vragen vrijblijvend contact op met één van onze register makelaar, - taxateurs.
Hans Cirk RT
Erwin d’Hollosy RT
Peter Wientjens MRICS / RT